Faq


Hur fungerar RUT-avdraget: 

Hushållsnära tjänster ger dig som kund eller uppdragsgivare en reduktion på skatten, totalt 50% av totalbeloppet, detta innebär att du betalar endast halva priset. Avdraget gör direkt av oss vid köptillfället, enda kraven är att du är över 18 år och anlitar oss för tex din flyttstädning eller hemstädning.


Hur fungerar er 100% nörjdkund garanti:

Vi älskar nöjda kunder och älskar att utföra ett så bra jobb möjligt, ibland kan det mänskliga faktorn ändå komma i vägen och gör att du inte känner att vi gjort ett ok arbete. Detta innebär att vi på A.G Städ & Service kommer tillbaka och åtgärdar detta tills du känner att vi motsvarar dina förväntningar.


  • Det byggger på och gäller i 48 timmar efter utförd städning utefter vår checklista, denna checklista lämnas hemma hos dig.
  • Kontakta oss omedelbart 


Använder ni miljömärkta rengöringsmedel? :

Ja, vi använder endast miljömärkta rengöringsmedel, vi ser även till att i så lång utsträckning återanvända det som skall slängas som tex en gammal t-shirt, det gör vi trasor av.


Vad behöver jag ha hemma inför en hemstädning? :

Det enda du behöver är en dammsugare, mopp, hink. Vi tar med oss alltid vår miljöcertifierade rengöringsmedel, trasor och övrig material.


Har ni någon framkörningsavgift? :

Nej, vi har inget sådan över huvudtaget, det enda du betalar är för själva städtiden eller Kvm som du anlitar oss för.


Behöver jag vara hemma? :

Nej, du väljer själv hur du vill göra men dock kan första städtillfället vara bra att närvara för att visa oss om du skulle ha några speciella krav.


Vart är ni verksamma?

Vi städar just nu i Gamleby och Västervik men tar även på oss uppdrag utanför dessa två orter. Även om du bor en bra bit utanför Gamleby eller Västervik och behöver städning så kommer vi att kunna tillhandahålla dig med våra städtjänster.


Hur kan jag betala för min städning?

Vi skickar alltid faktura på 10 dagar och faktureringen sker i samma stund du bokar oss.


Varför måste jag betala redan då jag bokar?

Fakturan skickas till dig redan samma dag som du bokar hemstäd eller flyttstäd, du har 10 dagar på dig att betala och detta för att vi garanterar dig att vi kommer utföra uppdraget du anlitar oss för, skulle vi bli klara tidigare så återbetals en del av den tiden till dig direkt till ditt konto.